Ο Άγγελος Γεωργουδάκης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 24/2 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» και σχολίασε μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του κατά του Τάκη Κατραγκούνια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είχε αναφέρει για την γνωριμία του με τον Τάκη Καραγκούνια, τον οποίο επίσης γνωρίσαμε μέσα από το Survivor: «Ένιωσα πως πήγες να μου βγάλεις τα μάτια, αλλά πάλι καλά τα έχω δεκατέσσερα».

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης στην νέα του τηλεοπτική εμφάνιση είπε: «Είμαι αυθόρμητος και αν τον συναντήσω, θα κάνω ό,τι λέει η ψυχή μου εκείνη τη στιγμή. Είχε γίνει πόλεμος στο παρασκήνιο, αλλά μετά τα μηνύματα που μου έστειλε, τον συγχώρησα».

Ακόμη, ο Άγγελος Γεωργουδάκης απάντησε και για την ανάρτησή του στα social media με την κόρη του Τάκη Καραγκούνια: «Έγινε μια ψευδής ανάρτηση ότι ήμουν στο σπίτι του. Ήταν το σπίτι της πρώην γυναίκας του Τάκη και του άντρα της. Και είχα πάει να δω τον άντρα της πρώην γυναίκας του Τάκη και κράτησα τη μπαντάνα με την μικρή του και βγάλανε μια φωτογραφία. Και από εκεί βγήκα ένοχος ότι λέω ψέματα».

Δείτε το βίντεο:



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *