Ένας χρόνος συμπληρώνθηκε την Τετάρτη (28/2) από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, μία από τους πολυτραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών, μίλησε για την τραγική ημέρα και σημείωσε ότι πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, σημείωσε πως πρώτη φορά πήρε το τρένο και ότι τώρα χρειάζεται βοήθεια σχεδόν σε ό,τι κάνει, ακόμη κι αν θέλει να πιει νερό.

Η Ντίνα μιλά για τη ζωή της πριν το δυστύχημα, για το βράδυ της πολύνεκρης σύγκρουσης, για τις σοβαρές μόνιμες βλάβες στο σώμα της που την έχουν κάνει μη λειτουργική αλλά και για εκείνες στην ψυχή της, που δεν θα σβήσουν ποτέ. Η Ντίνα, που κινδυνεύει να χάσει το πόδι της, μιλά και για το πως άλλαξε η ζωή της, για το πως επηρεάστηκε η οικογένειά της από το δυστύχημα, για το πως δεν βρήκε τη στήριξη που περίμενε από την Πολιτεία. Αναφέρεται όμως και στα ΑΜΕΑ και τα πραγματικά και κοινωνικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν και τους στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι τα άτομα που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, είναι πιο δυνατά από όσο πιστεύουν.

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *