«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα της υπόθεσης μαστροπείας με θύματα ανήλικες στον Κολωνό. Όπως όλα δείχνουν η αποκάλυψη του νέου κυκλώματος πορνείας σχετίζεται με την υπόθεση της «Λορέλας» της εγκεφάλου του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων που είχε εξαρθρωθεί τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ζούγκλας» οι καταθέσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση οδήγησαν στην αποκάλυψη ενός νέου κυκλώματος  με θύματα ανήλικες. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δύο από τις κοπέλες που εξέδιδε η 25χρονη «εγκέφαλος» σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, «δούλευαν» και για την «Λορέλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 31χρονη «Λορέλα», «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό

Υπενθυμίζεται ότι οι μαστροποί του Κολωνού, με βασικό πρωταγωνιστή την 31χρονη από την Αλβανία, έβρισκαν ανήλικες κοπέλες τις οποίες έπειθαν να συμμετάσχουν στο κύκλωμα με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Βασικά θύματά τους ήταν μια 17χρονη και μια 15χρονη. Η 31χρονη τις είχε πείσει να εκδίδονται και μάλιστα τους έβρισκε η ίδια «πελάτες», ενώ από την αμοιβή τους, η ίδια κρατούσε τα «ποσοστά» της.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί η 31χρονη από την Αλβανία, που θεωρείται επικεφαλής του κυκλώματος, ο 33χρονος από την Εκάλη με το ψευδώνυμο «Πέτρος ο φωτογράφος», ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες και ακόμη έξι άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *