Η Briel Adams-Wheatley, 25 ετών, από τη Γιούτα, γεννήθηκε στη Βραζιλία με το σύνδρομο Hanhart, μια γενετική πάθηση που επηρεάζει την ανάπτυξη των άκρων, και υιοθετήθηκε από μια αμερικανική οικογένεια.

Τώρα η 15χρονη που δεν έχει χέρια και πόδια, ζει στο Σολτ Λέικ Σίτι με τον σύζυγό της Άνταμ και τον κατοικίδιο σκύλο Μαλιμπού, όπου δημιουργεί περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων βίντεο με μακιγιάζ και χορό.

Το παραπάνω αποδεικνύει περίτρανα ότι αν έχεις θέληση τα πάντα γίνονται.

Δείτε το βίντεο

@no_limbs_ We can’t be friends 🌸 #fyp #trend #viral #arianagrande #wecantbefriends #makeup #makeuptutorial ♬ youll never know – 🪽

Η Briel Adams-Wheatley αφού μοιράστηκε την απίστευτη ρουτίνα μακιγιάζ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -άφησε τους θεατές της καθηλωμένους.

Η Briel αυτοπροσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ και έχει καταγράψει τη διαδικασία της μετάβασής της στο διαδίκτυο, περιγράφοντας την αύξηση της αυτοπεποίθησής της από την αποκάλυψή της πέρυσι.

Οι σχολιαστές έγραψαν στο Instagram: «Είσαι υπέροχη και το μακιγιάζ σου είναι εντυπωσιακό»

«Ούτε εγώ δεν μπορώ να κάνω το μακιγιάζ μου τόσο καλά και έχω όλα μου τα άκρα. Εντυπωσιάζομαι με το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σου» έγραψε κάποιος άλλος .

«Αυτό το λουκ είναι απίστευτα φοβερό και είσαι πανέμορφη» έγραφε ένα ακόμη σχόλιο.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *