Ανάρτηση με τον όρκο που έδωσε, μαζί με άλλους στρατιώτες, στην τελετή ορκωμοσίας στη Θήβα, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στις 11:00 ξεκίνησε η τελετή, την οποία παρακολούθησαν συγγενείς, γονείς και φίλοι των φαντάρων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε σήμερα τιμητική άδεια πέντε ημερών και θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του, καθώς εκ του νόμου έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Έσβησε τούρτα στη Θήβα και πήρε δώρο γραβάτα

Αφού πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα, καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε τούρτα γενεθλίων.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος υπογράμμισε τα κεράκια στην τούρτα του ήταν λάθος, καθώς έκλεισε τα 36 και όχι τα 35 του χρόνια.

Νωρίτερα, μάλιστα, σε βόλτα που έκανε στο κέντρο της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους, κάποιος τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Στην πύλη του στρατοπέδου, τον Στέφανο Κασσελάκη περίμεναν οι γονείς του και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει το τραπέζι σε στρατιώτες του θαλάμου του στο στρατόπεδο της Θήβας, ενώ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είπε ότι η κράτηση έγινε από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ, μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν οργανώσει πάρτι γενεθλίων στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ στην περιοχή του Ψυρρή.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *