Ένας 40χρονος, οργανωμένος οπαδός του Πανιωνίου, συνελήφθη από την αστυνομία ως ο δράστης του περιστατικού με τους πυροβολισμούς το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη. Οι περιγραφές που είχαν δώσει οι μάρτυρες αλλά και το παρατσούκλι του με το οποίο ήταν γνωστός στις τάξεις των «Πανθήρων» έφεραν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας πολύ γρήγορα στα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ήταν έξω από το γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, διαπληκτίστηκε με το θύμα και κάποια στιγμή τον πυροβόλησε στο πόδι. Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν ακόμα τρία άτομα. Χθες το πρωί, και αφού οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία του, έκαναν κατ’ οίκον έρευνα και εντόπισαν ένα μαχαίρι αλλά και ρούχα του 40χρονου τα οποία πιθανότατα φορούσε την ώρα της επίθεσης. Κατόπιν ερευνών οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον 34χρονο τραυματία, από τον οποίο αφαιρέθηκε ένα τμήμα μεταλλικού θραύσματος, σύμφωνα με τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Αθηνών, «το τραύμα του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρό, πλην όμως, επί της παρούσης, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του».

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και ο Πανιώνιος ο οποίος αναφέρει: «Αναφορικά με το περιστατικό πυροβολισμού που έλαβε χώρα το Σάββατο 13/4 στη Νέα Σμύρνη, διευκρινίζεται ότι αφενός το περιστατικό συνέβη εκτός των εγκαταστάσεων – γηπέδου του Πανιωνίου και αφετέρου τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ και όχι κατά τη διάρκεια αυτού, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε πληθώρα δημοσιευμάτων.  Περαιτέρω, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ Πανιώνιος – ΟΦΗ και δεν σχετίζεται με οπαδικό κίνητρο. Ο Πανιώνιος και οι οπαδοί του θα συνεχίσουν να υπηρετούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος, ενάντια στην έξαρση της οπαδικής βίας που πλήττει τα ελληνικά γήπεδα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο θύμα του περιστατικού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *