Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 15/4 στο Θέατρο Παλλάς με τέσσερις μεγάλους ερμηνευτές πραγματοποιώντας τη συνέντευξη Τύπου για τις εμφανίσεις που ετοιμάζει με το μουσικό υπερθέαμα «Αντικριστά».

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα συναντήσει μουσικά το Στέφανο Κορκολή, τον Κώστα Χατζή, το Θανάση Πολυκανδριώτη και το Γιώργο Κατσαρό στο Παλλάς και υπόσχεται μια σειρά από μοναδικές βραδιές.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ενώ είχε δίπλα του το Στέφανο Κορκολή, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Ο Γιώργος Θεοφάνους εξομολογήθηκε ότι ένα από τα τραγούδια που προοριζόταν για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε: «Ήμουν στο σπίτι της καλής μας φίλης και στιχουργού Εύης Δρούτσα. Ο Στέφανος εκείνη την περίοδο έκανε παπάδες με την Εύη, το «Σκόνη και θρύψαλα», τον «Σκορπιό». Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, η Εύη πήγε στην κουζίνα για καφέ και χτυπά το κουδούνι. Μου λέει “άνοιξε είναι ο κούριερ για να πάει ένα φάκελο με τραγούδια στον Κορκολή”. Λέω “σιγά μην δε δω τι τραγούδια θα στείλει”. Ανοίγω τον φάκελο και πρώτο από πάνω ήταν “ο δικός μου ο δρόμος”. Το πήρα και το έβαλα στο τσεπάκι μου».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε μιλώντας στον Στέφανο Κορκολή: «Θα το έκανες μεγάλη επιτυχία, αλλά το τραγούδι ευτύχησε και με τον Πασχάλη Τερζή. Το είπα στην Εύη και το ίδιο βράδυ το έγραψα σπίτι μου».

Δείτε το βίντεο:



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *