Ο Ραφαέλ Μάρκες φαίνεται πως θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ώρα που τα Καταλανικά Μέσα εξακολουθούν να στέκονται στις πιέσεις του Λαπόρτα προς τον Τσάβι, νέα δημοσιεύματα έρχονται για να τονίσουν ότι ο Μεξικάνος προπονητής είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον τωρινό τεχνικό των «μπλαουγκράνα».

Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, ο άλλωτε αμυντικός των μπαλουγκράνα είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα στη λίστα της Μπαρτσελόνα, αφού γνωρίζει καλά τον σύλλογο. Πρόκειται άλλωστε για τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, έχοντας καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ανεβάσει τις μετοχές του και να έχει εξελίξει σε μεγάλο βαθμό τις προπονητικές του ικανότητες.

Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να προχωρήσει σε μια πρόσληψη κάποιου που δεν θα γνωρίζει το κλαμπ και τα αγωνιστικά «πιστεύω» της και για αυτό ο 45χρονος Μεξικανός θεωρείται ο καταλληλότερος ώστε να διαδεχθεί τον Τσάβι.

Ο Καταλανός τόνισε πάντως και μετά την ήττα με την Παρί ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφαση του και ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα».

Θυμίζουμε ότι ο Ράφα Μάρκες, αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα από το 2003 έως το 2010, κατακτώντας συνολικά 12 τίτλους.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *