Άλλο Γερμανία κι άλλο Champions League! Μπορεί εντός των τειχών η Μπάγερν να τα έχει χάσει όλα, αλλά στην Ευρώπη παραμένει… Μπάγερν και μετά το 2-2 στο «Emirates», επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Χρυσός σκόρερ ο Ζόσουα Κίμιχ με κεφαλιά-κανονιά.

Το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με το ματς του Λονδίνου ούτε σε ρυθμό ούτε σε ευκαιρίες. Σε όλο το πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Μόλις στο 3′ ο Κέιν αστόχησε από καλή θέση μετά από σέντρα του Κίμιχ και στο 31′ ήταν η σειρά της Άρσεναλ να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά ο Μαρτινέλι αμαρκάριστος σούταρε πάνω στον Νόιερ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπάγερν έχασε απίθανη ευκαιρία όταν ο Γκορέτσκα σημάδεψε οριζόντιο με κεφαλιά και στην επαναφορά ο Γκερέιρο βρήκε το κάθετο δοκάρι με σουτ. Στο 63′ οι Βαυαροί βρήκαν το γκολ όταν ο Γκερέιρο έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Κίμιχ με κεφαλιά-δυναμίτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Άρσεναλ έψαξε την ισοφάριση και έχασε τεράστια ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε. Στο 88′ συγκεκριμένα, ο Όντεγκααρντ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ και η Μπάγερν πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση που της κρατά «ζωντανή» μία κάκιστη μέχρι τώρα σεζόν.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Μαζραουί (75’ Κιμ), Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ (89’ Ουπαμεκανό), Μουσιάλα, Γκερέιρο, Κέιν.

Άρσεναλ: Ραγιά, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τομιγιάσου (86’ Ενκετιά), Ζορζίνιο (68’ Ζεσούς), Ράις, Έντεγκααρντ, Σακά, Χάβερτς, Μαρτινέλι (68’ Τροσάρ).



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *