Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης (24/04) τη Μαρία Iορδάνοβα και τη Μαρίνα Μπομπέτσι, τα κορίτσια που μέσα σε δύο μήνες έκαναν viral στο TikTok το music bar «Scorpios».

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως εμπνεύστηκαν το βίντεο που έκανε πάταγο, αλλά και πώς αποφάσισαν να δώσουν στο μπαρ το όνομα του «Scorpios».

Αρχικά η Μαρία Ιορδάνοβα αποκάλυψε: «Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok, γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βίντεο μου το έκανε ένας φίλος. Το βγάλαμε Scorpios γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στην Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman».

Με τη σειρά της η Μαρίνα Μπομπέτσι είπε: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η “γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman. Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθε και το παιδάκι μου και όλος ο κόσμος είναι εδώ. Είμαι χωρισμένη. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα. 40-50 χρονών και ακόμα μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Δεν είπα όλοι. Εμείς στη Ρωσία στα 18-20 προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους».

 



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *