Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της απογευματινής προπόνησης του Άρη για τον Φράνκο Φεράρι, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Αργεντινός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θέτει υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας κυριακάτικου (28/4) παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, με ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής μετάβασης, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Οι Θεσσαλονικείς το Σάββατο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (28/04, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής μετάβασης, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων).

Ο Φράνκο Φεράρι συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ στον αντίποδα ο Φραν Βέλεθ έκανε και πάλι ατομικό».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *