Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Πρόκειται για τον αδερφό του 18χρονου που έχει ήδη προφυλακιστεί καθώς φέρεται πως ήταν αυτός που πέταξε την φονική ναυτική φωτοβολίδα η οποία σκότωσε τον αστυνομικό.

Ο 16χρονος απολογούνταν μαζί με ακόμη 30 κατηγορούμενους για την υπόθεση σήμερα Σάββατο (27/4). Έπειτα από την απολογία του αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων. Ακόμα ένας κατηγορούμενος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αύριο αναμένεται να απολογηθούν οι υπόλοιποι από τους 67 κατηγορούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο για την φυλακή πήραν εχθές 3 από τους 10 κατηγορούμενους, συλληφθέντες κατά την επιχείρηση για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στην θανατηφόρα επίθεση σε βάρος του αστυνομικού, μετά τις απολογίες τους για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν το πρωί της Παρασκευής (27/4) ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας ενώπιον της οποίας απολογήθηκαν για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων για αυτήν την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *