Την Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 22:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Europa Conference League.

Αύριο Κυριακή (28/4) συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, με την ΠΑΕ να ενημερώνει τον τρόπο που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσα βρεθούν στην Αγγλία.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ στην ενημέρωσή της, κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριό του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Aston Villa που θα διεξαχθεί στο «Villa Park» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των ελάχιστων εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Κυριακή 28/04 (10:00 – 13:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας και των υπολοίπων θυρών και ο οποίος θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Αγγλία).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριό του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *