Zougla Newsroom

Βήμα – βήμα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα έξω από το κλαμπ Cabaret στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν καταφέρει να συλλέξουν, και μελετώντας και τα βίντεο από το εμπορικό κέντρο, φαίνεται ότι καταλήγουν σιγά – σιγά στις συνθήκες της αιματηρής συμπλοκής που κόστισε την ζωή ενός 23χρονου παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν δυο παρέες μέσα στο νυχτερινό κέντρο βγήκαν έξω προκειμένου να λύσουν μια παρεξήγηση που κανείς δεν γνωρίζει τι αφορούσε. Εκείνη την ώρα στα σκαλάκια, έξω από το μαγαζί, καθόταν ένας 23χρονος με έναν φίλο του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο νεαρός προσπάθησε να βγάλει ένα 22αρι πιστόλι και να το χρησιμοποιήσει. Όμως εκείνη την στιγμή το όπλο μπλόκαρε και «πέταξε» την σφαίρα η οποία αργότερα εντοπίστηκε.

Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα… Ένα άτομο το οποίο αναζητείται από τις αρχές τράβηξε ένα μαχαίρι και χτύπησε στην καρωτίδα τον νεαρό ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και λίγο αργότερα κατέληξε. Την ώρα της έντασης τουλάχιστον δυο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ένας 26χρονος και ένας 23χρονος στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν μια ταυτότητα οπλίτη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύονται ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι «δεν είναι πολύ συνεργάσιμοι με τις Αρχές». Σε ένα παρτέρι στο εμπορικό κέντρο οι αστυνομικοί βρήκαν το 22αρι πιστόλι το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και γενετικό υλικό αλλά για να εξεταστεί αν στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια. Στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μελετούν τα βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας του εμπορικού κέντρου, του νυχτερινού καταστήματος ενώ έχουν πάρει καταθέσεις και από τους υπευθύνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα που έχουν κάνει για το ποινικό παρελθόν του θύματος αλλά και των τραυματιών δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει για κάποια σοβαρή υπόθεση τις αρχές. Ωστόσο, αναζητούν τον δράστη του φονικού ο οποίος φαίνεται να κατάφερε να διαφύγει την ώρα της αναταραχής με τους υπόλοιπους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *