Τρεις αγωνιστικές μένουν για να πέσει η αυλαία της Super League (συν το αναβληθέν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) και τα βλέμματα όλων πέφτουν απόψε στη μάχη της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα, καθώς έχει και το παιχνίδι που έχει αναβληθεί με τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ ακόμα και με ισοπαλία θα είναι σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους αντιπάλους της.

Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ θα χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία, προκειμένου να σφραγίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας. Η τελευταία νίκη του δικεφάλου του Βορρά είναι στην κανονική διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος στην Τούμπα με 2-0.

Στις πέντε αναμετρήσεις που ακολούθησαν υπάρχουν τρεις νίκες της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι και οι τελευταίες χρονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 1-1 της Τούμπας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και το 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας για τα Playoffs της Super League.

Κυριακή 28 Απριλίου

Ολυμπιακός-Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30, Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Άρης (20:30, Cosmote Sport 1)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική των playouts και εκείνη (9η) των playoffs
Σάββατο 11 Μαΐου
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (20:00)
ΟΦΗ-Παναιτωλικός (20:00)
Πανσερραϊκός-Κηφισιά (20:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (20:00)

Τετάρτη 15 Μαΐου
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:00)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:00)
Λαμία-Άρης (20:00)

* Το εξ αναβολής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *