Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5, 22:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άστον Βίλα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του θα έχουν στο πλευρό τους οπαδούς τους, που αναμένεται να δώσουν «ερυθρόλευκο» χρώμα στο «Βίλα Παρκ».

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη βρετανική ομάδα θα συνεχιστεί και την Μεγάλη Τρίτη (30/4), με τα «μαγικά χαρτάκια» να κοστίζουν 25 ευρώ, ενώ ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά. Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η πειραϊκή ΠΑΕ «η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 30/04 (10:00 – 17:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Conference League απέναντι στην Aston Villa που θα διεξαχθεί στο «VILLA PARK» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 30/04 (10:00 – 17:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα φιλάθλου του, το διαβατήριο του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *