Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου το νέο ριάλιτι του Open, «Tv Queen».

Η Ιωάννα Μαλέσκου φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε την γυμνασμένη σιλουέτα της, υποδέχθηκε τους τηλεθεατές αλλά και τους 4 κριτές και τον διευθυντή της σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικο, στο πλατό.

«Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε το Tv queen. Έχω καιρό να βρεθώ σε τηλεοπτικό πλατό αλλά εδώ είμαστε για τις 17 κοπέλες. Θα βλέπετε τις εξελίξεις και την καθημερινότητα των κοριτσιών και σε λίγο το πλατό θα λάμψει», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη του ριάλιτι, ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σύστησε έπειτα στο τηλεοπτικό κοινό την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον Παντελή Τουτουντζή, την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Τάσο Τρύφωνος και την Έλενα Χριστοπούλου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα σχόλιο και έστειλε ένα μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες. «Όπως καταλαβαίνετε και το καταλαβαίνω εγώ πιο πολύ -γιατί θα μου πεις το έχεις ξανακάνει και έχεις υπάρξει ξανά σε τηλεοπτικό πλατό- πως γίνεται; Γίνεται γιατί όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και συνήθως δεν σε καθοδηγούν, όλα είναι πιο δύσκολα» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη του «Tv Queen».

 



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *