Η Μπάγερν Μονάχου θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Champions League, με τον Τόμας Τούχελ να μιλά για τα δύο παιχνίδια.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως για να νικήσει κάποιος τους «μερένγκες» πρέπει να έχει όλο το πακέτο, ενώ στάθηκε και στο πόσο έχει αλλάξει το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι από τη σεζόν 2021-22 όταν ήταν τους συνάντησε με την Τσέλσι.

«Θα είναι ένα μεγάλο και λαμπερό ματς για το οποίο ανυπομονούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα είναι ένα μεγάλο και λαμπερό ματς για το οποίο ανυπομονούμε. Αξίζει που είναι το ζευγάρι ημιτελικός Champions League και έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό. Χρειάζεται να εφαρμόσουμε την τακτική μας και να έχουμε τύχη. Έχουμε ανάγκη από ένα καλό μείγμα, μία καλή ισορροπία. Οι παίκτες θέλουν να δουν ένα πλάνο αλλά θέλουν και ελευθερία ενώ χρειάζεται να έχεις και τη τύχη με το μέρος σου. Εάν θέλεις να νικήσεις τη Ρεάλ, χρειάζεσαι όλο το πακέτο».

Για το πόσο έχουν αλλάξει οι Μαδριλένοι από την τελευταία φορά που τους αντιμετώπισε: «Έχω αντιμετωπίσει την Ρεάλ δύο φορές με την Τσέλσι, ενώ την έχω βρει απέναντί μου όταν ήμουν σε Παρί και Ντόρτμουντ. Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι είναι πως δεν υπάρχει πια ο Καρίμ Μπενζεμά. Τότε ήταν το σημείο αναφοράς της Ρέαλ και τώρα έχουν προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος. Ωστόσο, έχουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που μπορεί να παίξει στο «6», στο «8» και στο »9» , ενώ υπάρχουν επίσης οι Κρόος, Μόντριτς και Βινίσιους, οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Πρέπει να βρούμε καλή ισορροπία».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *