Το πρόγραμμα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα (2/5, 22:00) για τα ημιτελικά του Europa Conference League ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (30/4) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η συνέντευξη Τύπου της πειραϊκής ομάδας, όπου θα μιλήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ελ Αραμπί, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (1/5) στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προπόνηση των Πειραιωτών στο «Villa Park».

Στις 20:00 η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, στις 21:00 η προπόνηση στο «Villa Park».

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (9/5). Ο νικητής του ζευγαριού θα προκριθεί στον τελικό του Europa Conference League, που θα πραγματοποιηθεί στις 29/5 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ, η οποία στα προημιτελικά απέκλεισε τον ΠΑΟΚ.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα:

Τετάρτη 01/05

13:15 Προπόνηση της Άστον Βίλα στο προπονητικό της κέντρο.

15:40 Συνέντευξη Τύπου της Aston Villa στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

20:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Villa Park». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσει ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

21:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Villa Park».

Πέμπτη 02/05

22:00 Aston Vila – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *