Το Make a Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο Walk of Wishes 2024 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Φυσικά, η Φαίη Σκορδά έδωσε το παρών ως Πρέσβειρα του Make a Wish!

Η 29η Απριλίου – η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως και η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της 1ης ευχής, του Chris που, 44 χρόνια πριν, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα. Ο Chris αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού. Η μέρα αυτή, κάθε χρόνο, γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό τρόπο.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήμερα της 29ης Απριλίου, διοργάνωσε τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο, Walk for Wishes 2024. Oι περίπατοι ήταν βραδινοί ώστε να φωτιστεί ο ελληνικός ουρανός, από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ τις πορείες οδήγησαν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους.

Η Φαίη Σκορδά, τα τελευταία χρόνια βοηθάει έμπρακτα το έργο της Make a Wish, ως Πρέσβειρα, ενώ ως μητέρα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά θέματα που αφορούν τα παιδιά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρέθηκε από νωρίς στο Καλλιμάρμαρο και προχώρησε μπροστά μπροστά στον περίπατο μαζί με τα παιδιά της Make A Wish.

Φωτογραφίες: NDP photo agency



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *