Εδώ και μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει το sold out για το ρεβάνς με την Αστον Βίλα η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 9 Μαΐου. Ουσιαστικά, η διάθεση των εισιτηρίων κράτησε μόλις μερικά λεπτά. Ομως το in, εξασφάλισε 5 εισιτήρια για την ιστορική ρεβάνς των «ερυθρόλευκων»! Πώς μπορείτε να τα κάνετε δικά σας; Ακολουθώντας τα επόμενα βήματα και να μπείτε δωρεάν στην κλήρωση η οποία θα γίνει την Τρίτη, 7 Μαΐου.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό λοιπόν θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

Follow το Instagram του in
Follow το TikTok του in (δείτε το πιο κάτω)
Like στο Instagram post του διαγωνισμού
Comment & tag 2 φίλους σας

Μπορείτε να κάνετε όσα σχόλια θέλετε, tagάροντας διαφορετικούς φίλους αυξάνοντας και τις πιθανότητες για να είστε ένας από τους τυχερούς του πιο περιζήτητου εισιτηρίου.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη, 7 Μαΐου στις 14.00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε instagram story του in το βράδυ της ίδιας μέρας (στις 22.00).

@ingr_news Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in. Ποια μεταγραφή θα έκανε από πρώην συμπαίκτες του; Τι του είπε ο Γκουαρδιόλα; Ποια στιγμή του θα επέλεγε; Αρσεναλ, Μίλαν ή Φενέρ; #in #in_news #in_sports #fortounis #olympiacos #conferenceleague ♬ original sound – in.gr





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *