Στο τμήμα Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους βρέθηκε ο Ματίας Αλμέιδα και έδωσε κατάθεση για τα όσα συνέβησαν στο τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και το επεισόδιο με τον τον επικεφαλής της Αθλητικής Βίας τον οποίο έπιασε από τον λαιμό.

Η κατάθεση του Αργεντινού τεχνικού έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει εάν υπάρχει αξιόποινη πράξη από πλευράς Αλμέιδα.

Θυμίζουμε πως για το ίδιο συμβάν ο προπονητής της Ένωσης κλήθηκε σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Ο ίδιος πάντως όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, το παραδέχθηκε και τόνισε ότι ζήτησε συγγνώμη από τον άνθρωπο που έπιασε από τον λαιμό.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν πληροφορίες για προφορική μήνυση του αστυνομικού με αποτέλεσμα να ανοίξει δικογραφία για τον Αλμέιδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την Ένωση να κάνει λόγο για «ασυναρτησίες» και να επισημαίνει πως δεν υπήρξε ούτε υπάρχει μήνυση. Λίγο αργότερα πάντως οι «κιτρινόμαυροι» διέψευσαν και την πληροφορία περί κατάθεσης του Αλμέιδα στο τμήμα Αντιμετώπισης Βίας.

Υπενθυμίζουμε την κλήση του Ματίας Αλμέιδα από την ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *