Είναι μια ονειρική βραδιά, μια σημαντική σελίδα στη χρυσή Ιστορία του Ολυμπιακού, που, μετά από την εδραίωση της κυριαρχίας του στην Ελλάδα, ονειρεύεται και την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι της ομάδας, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μία ανάσα από έναν ευρωπαϊκό τελικό· από μια αναμέτρηση που θα τους προσφέρει ανεπανάληπτες συγκινήσεις και την ευκαιρία να κερδίσουν μια βαθιά υπόκλιση από ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Βίντεο μέσα από το Βίλα Παρκ προκαλεί συγκίνηση

Οι 2.000 φίλαθλοι που είχαν την απίστευτη τύχη να βρεθούν στις εξέδρες του Βίλα Παρκ ήταν δικαιολογημένα εκστασιασμένοι όταν άκουσαν το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού Μάρκου Γκουίντα.

«Θα ζω με ένα όνειρο τρελό: ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό», είναι το σύνθημα που εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Το βράδυ της Πέμπτης (2/5), το σύνθημα αυτό άρχισε να αποκτά σάρκα και οστά· ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού άρχισε να σκέφτεται όσο ποτέ άλλοτε στην Ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πειραιά ότι αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα – παίρνοντας αρχικά την πρόκριση για τον τελικό του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην Ελλάδα, στο OPAP Arena.

Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί εάν εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που του δίνει η νίκη με 4-2 επί της Άστον Βίλα μέσα στην Αγγλία.

«Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…»

Βίντεο μέσα από το Βίλα Παρκ προκαλεί πραγματικά ανατριχίλα. Αγκαλιασμένοι, οι φίλαθλοι και οι παίκτες του Ολυμπιακού τραγουδούσαν: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό, όπου πας εσύ, θα ‘μαι πάντα εγώ, να σου τραγουδώ, Θρύλε ολέ ολέ…».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *