Ο Γκρέιαμ Σούνες σχολίασε το περιστατικό με τον τσακωμό του Γιούργκεν Κλοπ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τα… έχωσε στον Αιγύπτιο άσο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ χαρακτήρισε τον Σαλάχ ως τον πιο εγωιστή ποδοσφαιριστή που έχει δει ποτέ, τονίζοντας παράλληλα πως ο τελευταίος θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Σκληρή κριτική από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ.

Όσα είπε ο Σούνες:

«Νομίζω ότι ο Σαλάχ είναι φευγάτος και θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Ήταν εξαιρετικός για τη Λίβερπουλ, αλλά αν πάει στη Σαουδική Αραβία τότε θα είναι μεγαλύτερος αστέρας εκεί πέρα. Αναμφίβολα έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και θα ήταν θυμωμένος που δεν ήταν βασικός κόντρα στη Γουεστ Χαμ.

Νομίζω ότι το θέμα με τον Κλοπ ήταν μια αντίδραση στο γεγονός ότι τον έβαλε να παίξει δέκα λεπτά. Ήταν περισσότερο θέμα του Σαλάχ παρά του Κλοπ. Είναι ο πιο εγωιστής παίκτης που έχω δει ποτέ μου.

Ακόμα και πριν από αυτό το ματς, όποτε τον βγάζει ο Κλοπ δεν είναι ποτέ χαρούμενος. Αυτό θέλεις από τους παίκτες σου, αν τους βγάλεις ενώ έχουν δυο γκολ, θέλουν να πετύχουν και τρίτο. Όταν ήταν ακόμα στη Λίβερπουλ ο Μανέ, τσακώνονταν συνέχεια για αυτό το λόγο».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *