Οι αρχές εντόπισαν τρία πτώματα σε περιοχή του βόρειου Μεξικού όπου αγνοούνται δυο Αυστραλοί κι ένας Αμερικανός (φωτογραφία, επάνω, από το Διαδίκτυο), ανέφεραν χθες Παρασκευή δυο πηγές του πρακτορείου ειδήσεων Reuters ενήμερες για την πορεία της έρευνας που διενεργείται στην Μπάχα Καλιφόρνια.

Οι τρεις αγνοούμενοι έκαναν διακοπές στον δήμο Ενσενάδα, κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού

Οι Κόλουμ και Τζέικ Ρόμπινσον, αδέλφια από την Αυστραλία, και ο Τζακ Κάρτερ Ρόουντ, υπήκοος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στις αρχές πως αγνοούνται την 29η Απριλίου, ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η πολιτειακή εισαγγελία. Θεάθηκαν για τελευταία φορά την 27η Απριλίου.

Εκαναν διακοπές στον δήμο Ενσενάδα, όχι μακριά από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. «Αφότου αναφέρθηκε η εξαφάνιση διενεργείται έρευνα και, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί κινητό τηλέφωνο που κατά τα φαινόμενα ανήκε στον έναν από τους αγνοούμενους και όχημα», είχε δηλώσει στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο Χόρχε Αργκούντ, στέλεχος των δυνάμεων επιβολής της τάξης στην Ενσενάδα.

Η Μπάχα Καλιφόρνια συγκαταλέγεται στις πολιτείες που πλήττονται περισσότερο από το κύμα βίας που σαρώνει εδώ και χρόνια τη χώρα.

Ερευνα για τρία πρόσωπα

Εισαγγελέας δήλωσε πως διενεργείται έρευνα για τρία πρόσωπα που ενδέχεται να έχουν σχέση με την υπόθεση. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν συνδέονται με την εξαφάνιση των τριών τουριστών.

Η αμερικανική πρεσβεία στο Μεξικό και το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας δεν απάντησαν αμέσως όταν το Reuters τους ζήτησε σχόλιο για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *