Η Χιρόνα δεν πτοήθηκε από το 2-1 της Μπαρτσελόνα στο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πόρτου που σκόραρε δις (65′, 74′) πήρε τη νίκη στο καταλανικό ντέρμπι με 4-2.

Αυτό το αποτέλεσμα, αυτόματα κάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας, μετά την νίκη της επί της Κάντιθ λίγο νωρίτερα.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Κρίστενσεν κοντρόλαρε με το στήθος, γύρισε όμορφα και με σουτ στην κίνηση από δεξιά έκανε το 0-1 αλλά σχεδόν με τη σέντρα ο Ντόβμπικ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.Στο 44’ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι και ο Λεβαντόφσκι εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ o Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε τραγικό λάθος, ο Ντόβμπικ από αριστερά έστρωσε στον Πόρτου που από κοντά πλάσαρε για το 2-2. Πριν προλάβει καλά-καλά να συνέλθει η Μπαρτσελόνα, στο 67’ ο Πόρτου έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκουτιέρεθ πλάσαρε για το 3-2. Σαν να μην έφτανε μία απλή ανατροπή, στο 74ο λεπτό ο Πόρτου έδωσε διαστάσεις θριάμβου με απίθανο σουτ στην κίνηση από πλάγια δεξιά έκανε το 4-2.

Οι ενδεκάδες

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Μπλιντ, Νταβίντ Λόπεθ (64’ Γιαν Κόουτο), Έρικ Γκαρσία, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Αλέις Γκαρσία, Μαρτίν, Ερέρα, Τσιχανκόβ (64’ Πόρτου), Ντόβμπικ, Σάβιο (85’ Βαλέρι)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (78’ Οριόλ Ρομέου), Κανσέλο, Κρίστενσεν (68’ Ραφίνια), Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Γκιντογκάν, Φερμίν (68’ Πέδρι), Γιαμάλ (85’ Ζοάο Φέλιξ), Λεβαντόφσκι (78’ Φεράν Τόρες)



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *