Το Met Gala, γνωστό και ως “Πάρτι της Μόδας”, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για μια ακόμη χρονιά, φέρνοντας μαζί του μια αύρα λάμψης, φαντασίας και πρωτοπορίας στον κόσμο της μόδας. Φέτος, η βραδιά θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, με θέμα “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion“.

Τι να περιμένουμε:

Εντυπωσιακές εμφανίσεις: Το Met Gala φημίζεται για τα εκκεντρικά και εντυπωσιακά κοστούμια που επιλέγουν οι καλεσμένοι, εμπνευσμένοι από το εκάστοτε θέμα. Φέτος, με την ερμηνεία του θέματος “Sleeping Beauties”, αναμένουμε ονειρικές και ρομαντικές εμφανίσεις, γεμάτες φαντασία και θεατρικότητα.

Εκθεση Costume Institute: Η βραδιά αποτελεί εορτασμό της ετήσιας έκθεσης του Costume Institute, η οποία φέτος φέρει τον τίτλο “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”. Η έκθεση εξερευνά την ιστορία της μόδας μέσα από τον φακό των “κοιμισμένων καλλονών”, εστιάζοντας σε θέματα ύπνου, ονείρων και μεταμόρφωσης.

Διάσημοι και αξιοσημείωτοι καλεσμένοι: Το Met Gala προσελκύει πλήθος διασημοτήτων από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου, της μουσικής και άλλων τεχνών. Φέτος, η λίστα με τους καλεσμένους αναμένεται να είναι λαμπερή, με ονόματα όπως η Blake Lively, η Rihanna, ο Harry Styles, η Zendaya και η Beyoncé να φιγουράρουν ψηλά.

Φιλανθρωπικός σκοπός: Το Met Gala αποτελεί σημαντική πηγή χρηματοδότησης για το Costume Institute. Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται για την υποστήριξη των εκθέσεων, των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου.

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι:

Η πλήρης λίστα με τους καλεσμένους του Met Gala δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί, ωστόσο, φήμες θέλουν αρκετούς διάσημους αστέρες να έχουν λάβει πρόσκληση. Ανάμεσα σε αυτούς, αναφέρονται οι: Blake Lively & Ryan Reynolds, Rihanna, Harry Styles, Zendaya, Beyoncé & Jay-Z, Lady Gaga, Kim Kardashian & Pete Davidson, Gigi Hadid & Zayn Malik, Kendall Jenner, Cara Delevingne, Lupita Nyong’o, Jared Leto, Emma Watson, Tom Holland & Zendaya, Timothée Chalamet, Florence Pugh, Olivia Wilde & Harry Styles, Austin Butler & Kaia Gerber, Lily-Rose Depp, Naomi Campbell.

Φυσικά, η λίστα είναι ενδεικτική και σίγουρα θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στην βραδιά.

Πού μπορείτε να το παρακολουθήσετε:

Ενώ η πρόσβαση στο Met Gala είναι αποκλειστικά για τους καλεσμένους, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από την άνεση του σπιτιού σας.

Vogue: Η Vogue θα προσφέρει ζωντανή κάλυψη της βραδιάς μέσω του ιστότοπου και των social media της.

Ειδησεογραφικές σελίδες: Πολλά ειδησεογραφικά δίκτυα θα μεταδώσουν ζωντανά την αφίξη των καλεσμένων και στιγμές από το κόκκινο χαλί.

Social media: theofficialmetgala





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *