Τα πτώματα που εικάζεται ότι ανήκουν στους δύο αυστραλούς και σ’ έναν αμερικανό σέρφερ, που εξαφανίσθηκαν στο Μεξικό, φέρουν από μία σφαίρα στο κεφάλι, ανακοίνωσε χθες Κυριακή η γενική εισαγγελία της χώρας. Οι οικογένειές τους βρίσκονται επί τόπου για την αναγνώρισή τους (στη φωτογραφία από το Χ, επάνω, έρευνες στο πηγάδι που βρέθηκαν τα πτώματα).

Οι εισαγγελείς της Μπάχα Καλιφόρνια δημοσίευσαν φρικτές λεπτομέρειες για τις δολοφονίες

Η μία υπόθεση που ερευνούν οι αρχές είναι της απόπειρας κλοπής του αυτοκινήτου τους με κακή τροπή. Το όχημα βρέθηκε καμένο σε μικρή απόσταση από τα πτώματα των δύο αυστραλών αδελφών, του Τζέικ και του Κέιλουμ Ρόμπινσον και του Αμερικανού Τζακ Κάρτερ, τριών σέρφερ, οι οποίοι εθεάθησαν για τελευταία φορά στις 27 Απριλίου.

Η Μπάχα Καλιφόρνια συγκαταλέγεται στις πολιτείες που πλήττονται περισσότερο από το κύμα βίας που σαρώνει εδώ και χρόνια τη χώρα.

Οι εισαγγελείς της πολιτείας Μπάχα Καλιφόρνια δημοσίευσαν φρικτές λεπτομέρειες για τις δολοφονίες, αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα την ταυτότητα των πτωμάτων.

Βρέθηκαν σε πηγάδι

Βρίσκονται σε αποσύνθεση αφού οι δράστες τα πέταξαν σε απομακρυσμένο πηγάδι βάθους σχεδόν 15 μέτρων, σε απόσταση περίπου 6 χιλιομέτρων από το σημείο όπου δολοφόνησαν τους τρεις αλλοδαπούς.

Εάν οι συγγενείς δεν καταφέρουν ν’ αναγνωρίσουν τα πτώματα, θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *