Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του συλλόγου.

Την ρρχόμενη Πέμπτη (9/5, 22:00), οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα, στη ρεβάνς της θριαμβευτικής νίκης με σκορ 4-2 μέσα στο Μπέρμιγχαμ. Με φόντο μία θέση στον τελικό του Europa Conference League, που πρόκειται να διεξαχθεί στην «Opap Arena» (29/5, 22:00).

Οι «χωριάτες» δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους μέσα στη χρονιά. Προέρχονται από δύο σερί ήττες (Ολυμπιακό, Μπράιτον), με την 4η θέση στην Premier League, ωστόσο, και την έξοδο στο επόμενο Champions League να μην κινδυνεύουν.

Όλα τα λεφτά για τους Άγγλους, όμως, είναι η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό πλέον. Με στόχο την απόλυτη ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό. Ο Ουνάι Έμερι έχει διάφορους «πονοκεφάλους» να διαχειριστεί είναι η αλήθεια.

Ο Τίλεμανς δεν έπαιξε κόντρα στην Μπράιτον χθες. Και παραμένει αμφίβολος για το ματς με τους Πειραιώτες την Πέμπτη.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι της Βίλα με τον Ολυμπιακό, ο Έμερι δεν μπορούσε να υπολογίζει στον βασικό κίπερ της ομάδας Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος εκτός από τιμωρημένος (είχε δεχτεί 2 κίτρινες κάρτες στον προημιτελικό της διοργάνωσης) ήταν και τραυματίας. Με τον Αργεντινό γκολκίπερ να «τρέχει» να προλάβει τη ρεβάνς.

Ο Μαρτίνες προπονήθηκε το Σάββατο (4/5). Ενώ δέχεται και τη φροντίδα του του φυσιοθεραπευτή της «Αλμπισελέστε» Πάμπλο Καπουτσέτι, για να μπορέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να είναι έτοιμος. Και να προλάβει τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *