Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου στην Ηγουμενίτσα η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα οι δύο τους καταγράφηκαν σε φωτογραφικό στιγμιότυπο να κάνουν εγκάρδια χειραψία, δίνοντας σήμα ενότητας εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του στην Ήπειρο από την Ηγουμενίτσα, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Πρέβεζα.

Αύριο Τετάρτη θα βρεθεί στην Άρτα και τα Ιωάννινα. Στην Ηγουμενίτσα περιόδευσαν μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μάριος Κάτσης, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της περιοδείας συνομιλώντας με πολίτες, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, με αφορμή την πρόσφατη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πως «τα λιμάνια, ειδικά τα κομβικά λιμάνια, είναι δημόσια αγαθά για μας».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «είναι γεωπολιτικά, είναι εθνική υπόθεση. Άρα λοιπόν, θα τα διαχειριστούμε χρηστά κατ’ αυτό τον τρόπο. Και δεν πρόκειται να τα ξεπουλάμε σε ξένους, χωρίς καμία δέσμευση για τους Έλληνες πολίτες».

Κατά τον διάλογο του με πολίτες στην Ηγουμενίτσα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε επίσης πως το βασικό διακύβευμα για το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι η ηθική, προκειμένου να επιστρέψει η εμπιστοσύνη.

«Δεν μπορεί να είμαστε ευρωπαϊκή χώρα μόνο κατ’ επιλογή»

«Η Ελλάδα υστερεί, πάνω απ’ όλα, στην ηθική στην πολιτική. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την πολιτική και οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τους πολίτες. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σταματήσει», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μιλώντας για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε πως η Ελλάδα πρέπει να πάψει να έχει αλά καρτ σχέση με την Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να είμαστε ευρωπαϊκή χώρα μόνο κατ’ επιλογή.

Δείτε βίντεο από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην Ηγουμενίτσα:

Το δείπνο Γεροβασίλη – Χαρίτση που… έπεσε βαρύ σε κάποιους

Συνάντηση που θύμισε παλιές εποχές είχαν στην Καλαμάτα το προηγούμενο διάστημα η Όλγα Γεροβασίλη και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Και οι δύο βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας για μια εκδήλωση και βρήκαν την ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με τους υπόλοιπους θαμώνες σε κεντρικό εστιατόριο να κάνουν λόγο για συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα.

Έτσι, Γεροβασίλη και Χαρίτσης επιβεβαίωσαν το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ αρκετών στελεχών της Κουμουνδούρου με πρόσωπα που αποχώρησαν από το κόμμα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και τη διάσπαση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως φαίνεται η Όλγα Γεροβασίλη θέλησε -τότε- με αυτό τον τρόπο να στείλει το δικό της μήνυμα προς το Στέφανο Κασσελάκη, μετά τα όσα έγιναν στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *