Το Σάββατο, 11 Μαΐ 2024, στις 7 το απόγευμα , στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, στο χωριό Καταχάς Πιερίας θα παρουσιασθεί το βιβλίο “Τα μονοπάτια της τροφής μας” του Δημήτρη Μιχαηλίδη των εκδόσεων ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Τα μονοπάτια της τροφής μας», Δημήτρης Μιχαηλίδης, έμαθε τα πρώτα του γράμματα στο Δημοτικό Σχολείο του Καταχά το 1956 με δάσκαλο τον αείμνηστο Ιορδάνη Ελευθεριάδη και είναι ήδη συνταξιούχος προσφέροντας εθελοντικά σε κινήματα και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (Σύλλογοι αγροτών, Συνεταιριστικές δομές, Προσκοπικά σχήματα, Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών κλπ). Τα θέματα που κυρίως προσεγγίζονται από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη είναι Αγροτική Ανάπτυξη, Τοπική Ανάπτυξη, Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα.

Το βιβλίο «Τα μονοπάτια της τροφής μας» ISBN 978-618-84431-4-3 επιμελήθηκε η Κατερίνα Γκρίτζαλη, των εκδόσεων ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ, και διατίθεται δωρεάν διαδικτυακά (www.stentoras.gr) ή σε εκδηλώσεις-παρουσιάσεις του συγγραφέα.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Τα μονοπάτια της τροφής μας» στον Καταχά, γίνεται στα πλαίσια του τριημέρου πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καταχά, 10, 11 και 12 Μαΐου 2024, που περιλαμβάνουν:

Παρασκευή, 10/5/2024, στις 10.00 π.μ. Ταφικό έθιμο στα κοιμητήρια, που καθιερώθηκε στον Καταχά πριν 100 χρόνια.

Σάββατο, 11/5/2024, στις 7μ.μ. Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου “Τα μονοπάτια της τροφής μας” του κ Δημήτρη Μιχαηλίδη και Κυριακή, 12/5/2024, στις 8 το βράδυ, Θεατρική παράσταση “Γκόλφω for ever”, της κωμωδίας του Ντίνου Σπυρόπουλου από την ερασιτεχνική εθελοντική ομάδα γονέων Κατερίνης.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *