Τον διαιτητή που θα διευθύνει τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League, που θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (9/5, 22:00) ανακοίνωσε η UEFA.

Πρόκειται για τον Γερμανό κατηγορίας elite, Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.

Ο Φέλιξ Τσβάιερ στο παρελθόν έχει σφυρίξει τρεις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Στις 16/8/2017 ήταν στο Ολυμπιακός-Ριέκα 2-1, για τα προκριματικά του Champions League, στις 22/11/2017 ήταν στο Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός 3-1 για τους ομίλους του Champions League και στις 20/2/2020 στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-1, για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός έχει σφυρίξει ένα παιχνίδι της Εθνικής ομάδας και συγκεκριμένα το Ελλάδα-Βοσνία 2-1 στις 15/10/2019 για τα προκριματικά του Euro. Εχει έρθει επίσης στην Ελλάδα για αγώνες της Super League, ενώ το 2019 ήταν ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (1-0).

Τα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του Τσβάιερ

Στη φετινή σεζόν ο Τσβάιερ έχει διευθύνει τέσσερα παιχνίδια στο Champions League. Πρόκειται για τα Άρσεναλ-Αϊντχόφεν 4-0, Σέλτικ-Ατλέτικο 2-2, Λανς-Σεβίλλη 2-1 και Νάπολι-Μπαρτσελόνα 1-1. Εχει σφυρίξει επίσης σε δύο αγώνες του Europa League: Μπράιτον-Ρόμα 1-0 και Μαρσέιγ-Μπενφίκα 5-2 στα πέναλτι (στα προημιτελικά).



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *