Κάλεσμα στους πολίτες και τους εργαζόμενους του ΕΣΥ να αναφέρουν τα προβλήματα που συναντούν στο δημόσιο σύστημα υγείας, απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι ξεκινάει μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα, σε ανάρτησή του στο Χ, αναφέρει:

«Μπες στο https://isyriza.gr/opinion_form και ενημέρωσέ μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει».

«Η αλαζονεία αυτή θα τελειώσει»

Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο με απόσπασμα των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Στο βίντεο ο κ. Κασσελάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο γυάλινος πύργος του μονοπρόσωπου Μαξίμου θα τελειώσει. Θ’ αρχίσει ένα νέο μοντέλο πολιτικής στη χώρα μας»

«Η αλαζονεία αυτή θα τελειώσει. Ο γυάλινος πύργος του μονοπρόσωπου Μαξίμου θα τελειώσει. Θ’ αρχίσει ένα νέο μοντέλο πολιτικής στη χώρα μας.

Αλλη σχέση πολιτικών και πολιτών. Το εγγυώμαι αυτό. Και πρώτο βήμα είναι στο σύστημα Υγείας μας, που παροτρύνω τους πολίτες και τους εργαζόμενους του ΕΣΥ, να πάνε στο isyriza.gr, όπου μόλις έχουμε αρχίσει ένα μέρος της ιστοσελίδας που μπορείτε ν’ αναρτήσετε φωτογραφίες και στοιχεία από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε».

Κλείνοντας, σημειώνει: «Η αξιωματική αντιπολίτευση θα γίνει κοινωνική αντιπολίτευση και κοινωνικό ρεύμα και θα αλλάξουμε τη χώρα, είτε το θέλουν οι μηχανισμοί των συμφερόντων είτε όχι. Εμείς τη χώρα θα την αλλάξουμε προς την πρόοδο. Με αξιοκρατία και με αξιοσύνη. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό» .





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *