Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε την 28χρονη σύντροφό του, που κρεμάστηκε από το μπαλκόνι προκειμένου να γλυτώσει.

Σύμφωνα με το voria, το περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη Απριλίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εδώλιο κάθισε και η 28χρονη, μετά από καταγγελία του 40χρονου, η οποία όμως αθωώθηκε. Ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Όπως κατήγγειλε η 28χρονη, ο 40χρονος τη χαστούκισε και τη χτύπησε με το σκουπόξυλο, ενώ σύμφωνα με όσα κατέθεσε έπεσε πάνω στα γυαλιά από ένα ποτήρι που έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η νεαρή είπε ακόμα ότι βγήκε στο μπαλκόνι για να γλυτώσει, ενώ μάλιστα όπως πρόσθεσε, την ώρα που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα, ο ίδιος την τραβούσε βίντεο.

Ο ίδιος αρνήθηκε πως χτύπησε την 28χρονη και μάλιστα είπε πως η ίδια επιτέθηκε σε αυτόν και παραδέχθηκε μόνο ότι την έβρισε. Για το βίντεο είπε ότι φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα και για αυτό τράβηξε το βίντεο, ώστε να έχει ένα αποδεικτικό αν συμβεί κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και του επέβαλε την παραπάνω ποινή.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *