Βολές κατά των «ΜΜΕ του καθεστώτος» εξαπέλυσε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης «σε 48 ώρες έχω πάει σε 4 νομούς. Έχω μιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματά τους, από το οδικό δίκτυο μέχρι τις καλλιέργειες. Έχω επικοινωνήσει τις προτάσεις μας, από την ακρίβεια και τη φορολογία μέχρι την Υγεία και την Ασφάλεια».

«Ένας στρατός από εθελοντές για μια καλύτερη ζωή»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσθέτει ότι «τι απ’ όλα αυτά φιλοξενείται σήμερα στα ΜΜΕ του καθεστώτος; Λάσπη κι άλλη λάσπη», καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, «το βρόμικο παιχνίδι ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου».

Κάλεσμα Κασσελάκη στον λαό για να γίνει εθελοντής στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζει ότι «ξέρετε όλοι τον εντολέα. Είναι το μόνο όπλο που του έχει απομείνει».

Καταληκτικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί παράλληλα τον κόσμο να γίνει εθελοντής στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καθώς, όπως λέει, «απέναντι στο σκοτάδι, η δική μου πρόσκληση είναι να γίνει η καθεμία και ο καθένας από σας κομμάτι του κινήματος για αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Ένας στρατός από εθελοντές για μια καλύτερη ζωή».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *