Στα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της Θεσσαλίας και στους κινδύνους από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση της περιοχής, αναφέρθηκε από τη Λάρισα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της  Νέας Αριστεράς, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος τόνισε, ότι στις επαφές με τους πολίτες εκφράζεται έντονη ανησυχία για τους σχεδιασμούς, οι οποίοι, όπως είπε, έρχονται έξω από την χώρα και αφορούν στην αγορά ή την ενοικίαση εκτάσεων από μεγάλες εταιρείες για την παραγωγή συγκεκριμένων προϊόντων.

Με αφορμή την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ του με τίτλο «142 χρόνια», στις 8 το βράδυ στο Μύλο του Παππά, ο κ. Κούλογλου, αναφέρθηκε στο προσφυγικό και σε μια μεγάλη μερίδα κρατουμένων που κρατούνται ως διακινητές, ενώ είναι αθώοι.

Σε σχέση με τις επικείμενες ευρωεκλογές και το πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται ο κ. Κούλογλου τόνισε, ότι «η ακροδεξιά αμφισβητεί στην ουσία την ενωμένη Ευρώπη, ενώ η αύξηση των κοινωνικών διακρίσεων φέρνει οργή, αγανάκτηση και μαζί την άνοδό της», και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους προοδευτικές δυνάμεις με ηθικό πλεονέκτημα, όπως η Νέα Αριστερά, που προωθούν θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη και στο Κράτος Δικαίου.

«Στόχος μας, μετά τις εκλογές και ανάλογα τα αποτελέσματα, να παίξουμε καταλυτικό ρόλο στις συζητήσεις για ένα ενιαίο πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυβερνητικής πολιτικής».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε νέα αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η κα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου  ζητώντας χρηματική αποζημίωση για δηλώσεις του σε σχέση με το σκάνδαλο των emails κατέληξε, τονίζοντας ότι το Μέγαρο Μαξίμου τον έχει στοχοποιήσει με συνεχείς αγωγές, ύψους 1 εκατ. ευρώ, για τις υποκλοπές και τη διαρροή των emails.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *