Μεγάλη θα είναι η νύχτα για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά από ένα σπουδαίο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου επικράτησε του Άρη με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς από το γήπεδο του Άρη, όσο περίμεναν για να αποχωρήσουν μερικές ώρες αργότερα για την Τούμπα όπου είχε στηθεί η γιορτή.

Οι οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» ήταν ήδη στο γήπεδο της ομάδας και είχαν ετοιμάσει το δικό τους πάρτι έχοντας μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά μόλις οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε ένας μεγάλος χαμός, με τους ασπρόμαυρους να σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας, πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους.

Δείτε βίντεο:

Κωνσταντέλιας: «Είναι μία επιβράβευση για όλους τους κόπους, για τη δουλειά που κάναμε όλη τη χρονιά»

«Δεν ξέρω πως να νιώσω. Χαίρομαι που χαίρεται ο κόσμος. Για όλη την προσπάθεια που κάναμε και ανταμείφθηκε. Έλεγα φαντάζεσαι να το πάρουμε; Και το πήραμε. Όταν τελείωσε το ματς δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Τώρα το συνειδητοποιώ. Θέλεις να κλάψεις, είναι χαρά, είναι όλα.

Είχε τα πάνω και τα κάτω του το παιχνίδι, ψυχολογικά, ειδικά μετά και την κόκκινη κάρτα. Τελικά, όλα πήγαν καλά. Είναι μία επιβράβευση για όλους τους κόπους, για όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Είναι μια αρχή για να αρχίσω να βάζω τρόπαια στην καριέρα μου».

Βιεϊρίνια: «Το αφιερώνω στην οικογένειά μου»

«Αφιερώνω το Πρωτάθλημα στην οικογένεια μου, σε όλο το γκρουπ της ομάδας, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη που πάλεψε και παλεύει για εμάς καθημερινά. Δυστυχώς δεν είναι σήμερα μαζί μας, αλλά τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει κάνει αυτά τα χρόνια για τον ΠΑΟΚ.

Ξέραμε μετά την ισοπαλία στη Λαμία που δεν την περιμέναμε ότι έπρεπε να κάνουμε το απόλυτο για στεφθούμε πρωταθλητές. Ξέραμε τις δυσκολίες. Είχαμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και καταφέραμε με καλές εμφανίσεις να τα κερδίσουμε όλα και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα.

Στα αποδυτήρια επικράτησε ένας μικρός χαμός και τώρα ανυπομονούμε να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας την κούπα».

Και τις χαρακτηριστικές εικόνες:

Περισσότερα σε λίγο…



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *