Όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί γύρισε τούμπα το ματς και πήρε το τρίποντο.

Ο Μαροκινός επιθετικός μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τη νίκη της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για το γκολ του, για τα 20 τέρματα που έχει φέτος, για τον τρόπο που πέτυχε το χθεσινό γκολ της νίκης και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει έτσι για τον κόσμο της.

«Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο για τη νίκη, δεν είναι εύκολο για μας να ξεκινάει έτσι ένα ματς, όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Με βοηθά πάντα η ομάδα, είναι μια συνολική προσπάθεια και η ομάδα με βοηθά να είμαι αποτελεσματικός. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Δεν φοβήθηκα μην χαθεί το γκολ, πίστεψα πολύ, έτρεξα, ντρίμπλαρα καλά και σκόραρα. Το γκολ με… θέλει μερικές φορές, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Δεν μετράω τα γκολ, δεν έχει σημασία ο αριθμός, μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει να νικά η ομάδα, όποιος κι ας βάζει τα γκολ και στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *