Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ορκίστηκε, σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου – ημέρα των γενεθλίων του- πίστη στην πατρίδα, καθώς ήταν ανάμεσα στους 1.3000 νεοσύλλεκτους οπλίτες της 2024 Β’ΕΣΣΟ που έδωσαν το παρόν στην τελετή ορκωμοσίας στη Θήβα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον όρκο έψαλλε τον εθνικό ύμνο μαζί με τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους, ωστόσο παρόλο που ξεκίνησε δυναμικά φωνάζοντας δυνατά την πρώτη στροφή στη συνέχεια έδειξε να χάνει τον ρυθμό και τον ειρμό του, καθώς ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να «κολλάει» και να χάνει τα λόγια του.

Στο πλάι του σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ήταν ο ναύαρχος Αποστολάκης που τον επιτηρούσε από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και ο σύζυγός του Τάιλερ

Μάλιστα, τα έβαλε με τον εαυτό του, σφίγγοντας απογοητευμένος τα χείλη του που ξέχασε τη δεύτερη στροφή.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε και στην καθιερωμένη παρέλαση και μάλιστα στη δεύτερη σειρά.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ο στρατός έλαβε τέλος, ωστόσο για τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους συνεχίζεται καθώς εκτός από την 5ημερη άδεια ορκωμοσίας, πήραν και φύλλο πορείας.

Έτσι θα επιστρέψει πλέον στο στρατόπεδο της Θήβας μετά το πέρας της αδείας για να πάρει το απολυτήριό του, καθώς εκ του νόμου έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Στο πλάι του σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ήταν ο ναύαρχος Αποστολάκης που τον επιτηρούσε από την εξέδρα των επισήμων, ο σύζυγός του Τάιλερ, που έφθασε την Πέμπτη από την Αμερική και καμάρωσε τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει selfies με συγγενείς άλλων στρατιωτών που γνωρίστηκαν στη Θήβα, αλλά και ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απρόοπτο με την τούρτα

Αφού πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα, καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε τούρτα γενεθλίων.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος υπογράμμισε τα κεράκια στην τούρτα του ήταν λάθος, καθώς έκλεισε τα 36 και όχι τα 35 του χρόνια.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *