Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» κατέρχεται ο Φαρσαλινός αγρότης και εκπρόσωπος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας, Σωκράτης Αλειφτήρας.

Την κάθοδό του στις ευρωεκλογές, στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε ο ίδιος. Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Αλειφτήρας, τόνισε τα εξής: ” Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι ένας αγρότης που πιστεύει στην δύναμη του αγώνα, στην δύναμη του αγροτικού κινήματος και μέσω της συνδικαλιστικής μου δραστηριότητας τόσα χρόνια μέσα από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) αλλά και την Πανελλαδική των Μπλόκων προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής.

Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε τόσα χρόνια όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά ,αγρότες, φοιτητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι – ιδιωτικοί υπάλληλοι, γυναίκες, συνταξιούχοι κ.α.

Είμαστε όλοι κρίκοι μιας παραγωγικής-καταναλωτικής αλυσίδας και η επιβίωση του καθενός μας εξαρτάται από την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη όλων μας. Θέλω τη στήριξή σας, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, έτσι ώστε η δική σας φωνή να ακουστεί δυνατά στο Ευρωκοινοβούλιο. Δεν κοιτάμε δεξιά, δεν κοιτάμε αριστερά, κοιτάμε μόνο μπροστά για το καλό του τόπου μας, για το καλό της πατρίδας μας”.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *