Τον πατέρα που κατήγγειλε στην αστυνομία την ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση από τη χώρα συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στη Νίσυρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου να συνομιλήσει με τον Σαϊμίρ, τονίζοντάς του ότι θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό του η πολιτεία, μετά την τοπική κοινωνία που το έχει πράξει ήδη.

«Σήμερα στη Νίσυρο αναζήτησα και συνάντησα τον Σαϊμίρ. Έναν βιοπαλαιστή πατέρα που από τα άγρια χαράματα έως αργά το βράδυ εργάζεται για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα δυο του παιδιά» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από την πολιτεία να σταθεί στο πλευρό του πατέρα και της οικογένειάς του, όπως έκανε η τοπική κοινωνία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε ότι «ο Σαϊμίρ και ο γιος του, ύψωσαν ανάστημα και κατήγγειλαν ένα -όπως φαίνεται- κατ’ εξακολούθηση έγκλημα» και πως «οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι τους».

«Η κοινωνία της Νισύρου το απέδειξε στην πράξη. Οφείλει και η πολιτεία να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους καταγγέλοντες, αλλά και να τους προστατεύσει νομικά» έγραψε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι «εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, στεκόμαστε πλάι στο δίκιο. Σθεναρά».

Δείτε βίντεο από τη συνάντηση:



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *