Την ανάγκη ανακατασκευής του κόμβου Ραψάνης στο ύψος του Πυργετού, και ης μετατροπής του από ημικόμβο σε ολοκληρωμένο κόμβο, επισήμανε ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης στον υπουργό Υποδομών και Μεταορών Χρ. Σταικούρα, στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας.

Ακόμη, ο  κ. Μανώλης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου για αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών, ζητώντας από τον Υπουργό την χρηματοδότηση σύνταξης των απαιτούμενων μελετών.

Συζήτηση, επίσης, έγινε για τα έργα ύψους έξι (6) εκατομμυρίων ευρώ που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Τεμπών για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel, καθώς και για την πορεία υλοποίησης του φράγματος στη θέση Λιβαδότοπος Πουρναρίου.

Ο  υπουργός διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι στο πλαίσιο του δυνατού θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε το Υπουργείο να συνδράμει στο έργο της δημοτικής Αρχής του Δήμου Τεμπών. «Συναντήθηκα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας θέσαμε το σύνολο των ζητημάτων του Δήμου Τεμπών, που αφορούν το Υπουργείο. Ήταν μια απολύτως χρήσιμη και θετική συνάντηση και υπήρξε δέσμευση από τον Υπουργό, ώστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στην συνεργασία μας. Ως δήμαρχος Τεμπών συνεχίζω και θα κάνω ό,τι χρειαστεί, ώστε οι όποιες εξελίξεις να είναι προς ουσιαστικό όφελος του δήμου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *