Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι οδηγούσε τη Maserati του στο Τορίνο όταν ορισμένοι αστυνομικοί τον σταμάτησαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας και τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ. Ο 29χρονος στόπερ έδωσε 1,56 στο πρώτο τεστ και 1,54 στο δεύτερο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ την Παρασκευή (03/05) τριπλασιάζοντας το μέγιστο επιτρεπόμενο.

Οι αρχές του αφαίρεσαν αμέσως την άδεια οδήγησης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αδίκημα που επισύρει πρόστιμο έως 9.000 ευρώ, ποινή φυλάκισης έως ένα έτος και αναστολή άδειας έως δύο χρόνια όπως ορίζει ο νόμος.

Η χρηματική ποινή και η αίτηση

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν οι προαναφερθείσες πηγές, ο ανακριτής επέβαλε ποινή 5.000 ευρώ που, αν είχε καταβάλει, θα του επέτρεπε, εκτός από την αποφυγή της δίκης, να διαγράψει το επεισόδιο από τη λίστα ποινικών μητρώων του.

Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να πληρώσει το εν λόγω ποσό με σκοπό να εκτελέσει κοινωφελείς υπηρεσίες για τη διευθέτηση του χρέους του.

Ο Ρουγκάνι δεν υπέβαλε την αίτηση που απαιτείται για να ξεκινήσει η εν λόγω διαδικασία εντός των καθορισμένων προθεσμιών, επομένως αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσει μια δίκη που θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *