O Tιμπό Κουρτουά φαίνεται πως είναι έτοιμος να ξανά κάτσει κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι κόντρα στην Κάντιθ.

Η σεζόν 2023/2024 δεδομένα αποτελεί μια περίοδο που ο Τιμπό Κουρτουά θα ήθελε να ξεχάσει… Μόλις λίγες μέρες άλλωστε πριν από την πρεμιέρα της La Liga ο Βέλγος υπέστη ρήξη χιαστού και τον περασμένο Μάρτιο τραυματίστηκε και στον μηνίσκο, επεκτείνοντας την απουσία του μακριά από τα γήπεδα.

Έπειτα από εννιά μήνες υπομονής ωστόσο ο θηριώδης τερματοφύλακας είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα γάντια του και να υπερασπιστεί την εστία της Ρεάλ! Το παραπάνω επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας πως ο 31χρονος θα αγωνιστεί στον προσεχή αγώνα κόντρα στην Κάντιθ το Μεγάλο Σάββατο (4/5).

Τι είπε ο Κάρλο Αντσελότι

«Ο Κουρτουά είναι καλά και θα παίξει αύριο. Είναι πολύ καλά νέα για εμάς, όπως η επιστροφή του Μιλιτάο. Είναι ενθουσιασμένος και είμαστε χαρούμενοι με την επιστροφή του» τόνισε ο Ιταλός, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε πως τα γάντια του βασικού για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μπάγερν θα παραμείνουν στα χέρια του Αντρέι Λούνιν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η μεγάλη επιστροφή του Κουρτουά είναι γεγονός στη Μαδρίτη, με τον Βέλγο να είναι ξανά διαθέσιμος για αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο γόνατο πίσω στον Αύγουστο του 2023.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *