Εδώ και λίγες ώρες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Πορτογαλίας πανηγυρίζοντας τον 20ο τίτλο της ιστορίας της.

Μαζί με το πρωτάθλημα ωστόσο, ήρθαν και τα ευχάριστα για τον κόσμο της ομάδας καθώς μετά από ένα σίριαλ πολλών μηνών, ο Ρούμπεν Αμορίμ αποφάσισε να παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ αποφάσισε να μείνει στην Πορτογαλία, παρά το ενδιαφέρον βρετανικών ομάδων.

Το όνομα του 39χρονου τεχνικού έπαιξε πολύ δυνατά για τη Λίβερπουλ το προηγούμενο διάστημα, μέχρι που τελικά οι «reds» κατέληξαν στον Σλοτ, ακούστηκε για την Τσέλσι ενώ υπήρξε συνάντηση και με τη Γουέστ Χαμ. Τελικά, μένει στην Σπόρτινγκ όπως δήλωσε.

«Θα μείνω στη Σπόρτινγκ. Έχω συμβόλαιο εδώ και είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα και τον σύλλογο. Έχουμε περισσότερα να κατακτήσουμε. Θέλουμε να πάρουμε το τρίτο πρωτάθλημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το πάρουμε», είπε συγκεκριμένα ο Αμορίμ.

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Ο 24χρονος φορ του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να βρίσκεται στα ραντάρ των πρωταθλητών Πορτογαλίας, με ΜΜΕ στην Ιβηρική να επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα maisfutebol, ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή για αντικατάσταση ενός εκ των Παουλίνιο ή Γιόκερες.

«Στην επίθεση, ο Έλληνας σκόρερ του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει Παουλίνιο ή Γιόκερες. Με τον πρώτο να μοιάζει ως πιο πιθανή περίπτωση για μεταγραφή, αφού η ρήτρα αποδέσμευσης του δεύτερου είναι 100 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό ρεπορτάζ για τον διεθνή στράικερ.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *