Απόφαση-έκπληξη από τον Μαρσέλο Μπιέλσα! Ο έμπειρος τεχνικός, σύμφωνα με το «TNT Argentina», έχει αποφασίσει να καλέσει στην Εθνική Ουρουγουάης τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Γουόλτερ Ντομίνγκες.

Η συγκεκριμένη είδηση προκαλεί εντύπωση διότι ο 24χρονος σέντερ φορ είναι ερασιτέχνης παίκτης και αγωνίζεται στην ημιεπαγγελματική ομάδα ονόματι Γιουβεντούντ ντε Σοριάνο!

Προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Μαρσελό Μπιέλσα, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο νεαρός στράικερ αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του στο φιλικό με την Κόστα Ρίκα στις 31 Μαΐου, στο πλαίσιο προετοιμασίας του καλοκαιρινού Copa America. Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν ως τώρα με 38 γκολ σε 19 αναμετρήσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε την κλήση του σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφο, τονίζοντας ότι: «Με κάλεσαν και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν το περίμενα και μου ήταν έκπληξη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η απόφαση του πολύπειρου Μαρσέλο Μπιέλσα να καλέσει στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης τον Γιουβεντούντ ντε Σοριάνο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, με τον άσημο μέχρι πριν από λίγες ώρες 24χρονο στράικερ να έχει πλέον γνωστός σε ολόκληρο τον πλανήτη.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *