Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτησή του.

Ο 24χρονος φορ του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να βρίσκεται στα ραντάρ των πρωταθλητών Πορτογαλίας (χθες εξασφάλισαν τα «λιοντάρια» των 20ο τίτλο της ιστορίας τους), με πορτογαλικό ΜΜΕ να επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ.

Ήδη η Σπόρτινγκ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για την επόμενη χρονιά, με τον Ιωαννίδη να κατέχει περίοπτη θέση σε αυτόν.

Καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα maisfutebol, ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή για αντικατάσταση ενός εκ των Παουλίνιο ή Γιόκερες.

Το δημοσίευμα για τον Ιωαννίδη:

«Στην επίθεση, ο Έλληνας σκόρερ του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει Παουλίνιο ή Γιόκερες. Με τον πρώτο να μοιάζει ως πιο πιθανή περίπτωση για μεταγραφή, αφού η ρήτρα αποδέσμευσης του δεύτερου είναι 100 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό ρεπορτάζ για τον διεθνή στράικερ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε συνδεθεί και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 43 αναμετρήσεις, έχοντας 23 γκολ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του, σε 2.913 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει 142 συμμετοχές, με απολογισμό 40 γκολ και 14 ασίστ.

Απομένει να φανεί εάν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα έχουν βάση και εάν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι κινηθεί για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *