Μαχητές στη Γάζα εκτόξευσαν οκτώ ρουκέτες από την περιοχή της Ράφα προς την περιοχή της διάβασης Κερέμ Σαλόμ στο Ισραήλ λίγο μετά την επαναλειτουργία της την Τετάρτη, τραυματίζοντας έναν Ισραηλινό στρατιώτη, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Ο στρατιώτης υπέστη ελαφρά τραύματα και του παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη στο σημείο, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του. Η είδηση μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα, ούτε οι παλαιστινιακές οργανώσεις έχουν ανακοινώσει την επίθεση, κατά την συνήθη τακτική της.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο στρατός ανέφερε πρόσθετες εκτοξεύσεις από την περιοχή της Ράφα που δεν κατάφεραν να περάσουν στο ισραηλινό έδαφος και αντ’ αυτού προσγειώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.

Χωρίς πέρασμα για ανθρωπιστική βοήθεια η νότια Γάζα

Το πέρασμα Κερέμ Σαλόμ, βασικό σημείο εισόδου για την ανθρωπιστική βοήθεια στον παλαιστινιακό θύλακα, άνοιξε ξανά την Τετάρτη, αφού το Ισραήλ το έκλεισε την Κυριακή μετά τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτών σε επίθεση με όλμους.

Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει πως ι σειρήνες ήχησαν αφού εντοπίστηκαν οκτώ εκτοξεύσεις να διασχίζουν την περιοχή της Ράφα και να προσγειώνονται στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ.





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *