Η Φιορεντίνα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Στη Φλωρεντία ετοιμάζονται για τον δεύτερο σερί τελικό στη διοργάνωση μετά την ήττα τους με 2-1 στο φινάλε από τη Γουέστ Χαμ στην Πράγα. Αν υπάρχει απορία στο πόσοι Ιταλοί θα έρθουν στην Αθήνα, η απάντηση είναι μία: Όλοι. Όσα εισιτήρια θα πάρουν οι «βιόλα» θα τα διαθέσουν.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τις εγγραφές για την αυθημερόν εκδρομή στην ελληνική πρωτεύουσα για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Το κόστος για το τσάρτερ (+το εισιτήριο του αγώνα) είναι 460 ευρώ. Φεύγουν το πρωί από το αεροδρόμιο της γειτονικής Βερόνα και επιστρέφουν στην Τοσκάνη αμέσως μετά τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και στη Φιορεντίνα φιλοδοξούν να κατακτήσουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο μετά το Κυπελλούχων του 1961 κόντρα στη Ρεϊντζερς.

Όπως αναφέρει το fiorentinanews: «Η Φιορεντίνα ως φιναλίστ θα πρέπει να έχει εγγυημένα τουλάχιστον 9 χιλιάδες εισιτήρια και θα είναι στην κατηγορία «Fans First». Την πώληση τους διαχειρίζεται απευθείας η Φιορεντίνα όσον αφορά τους οπαδούς της. Είναι προφανές ότι προτεραιότητα, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του πρωταθλήματος».

Μέσω των επίσημων καναλιών της, η Φιορεντίνα ενημέρωσε ότι από τη Δευτέρα 13 Μαΐου οι φίλαθλοι της θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό της Conference League, που είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου στο γήπεδο της Αγίας Σοφίας στην Αθήνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Όπως εξηγεί ο ιταλικός σύλλογος, οι φίλαθλοί της για να αγοράσουν εισιτήρια θα πρέπει να εγγραφούν ή να ανανεώσουν το InViola Premium Gold έως τις 12 Μαΐου κι ακολούθως να ζητήσουν τον κωδικό αγοράς ontticifiorentina.com. Μετά, θα πρέπει να εγγραφούν στον ιστότοπο της UEFA, αγοράζοντας το εισιτήριο με τον κωδικό αγοράς που έλαβαν.

Για τον τελικό μίλησε στον Τύπο της Τοσκάνης, ο παλιός Ιταλός διεθνής Λορέντσο Μινότι:

«Ο Ολυμπιακός; Μιλάμε για ομάδα που προέρχεται από το Europa League. Σε σύγκριση με τη Γουέστ Χαμ πέρυσι, κατά τη γνώμη μου είναι λίγο κατώτερη, αλλά παίζει πολύ κλειστά και κόντρα σε τέτοιες ομάδες οι “βιόλα” έχουν υποφέρει συχνά. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας».



Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *