Ο Ολυμπιακός με μια συγκλονιστική εμφάνιση «πάτησε» την Άστον Βίλα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-0) και με δύο νίκες απέναντι στη βρετανική ομάδα (4-2 εκτός) προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα.

Ο Χσοέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του έγραψαν ιστορία, έχοντας δίπλα τους χιλιάδες οπαδούς τους, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το φαληρικό γήπεδο και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού δημιούργησαν συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη και σε μια τεράστια, με τους ποδοσφαιριστές να υποκλίνονται μπροστά τους, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, στο οποίο μάλιστα δεν συνέβη το παραμικρό, παρότι υπήρχαν στις κερκίδες και οπαδοί της Άστον Βίλα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφορούν, μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας αναμέτρησης οι οπαδοί των δύο ομάδων αλληλοχειροκροτήθηκαν!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού χειροκρότησαν τους αντίστοιχους της Άστον Βίλα και οι οπαδοί της βρετανικής ομάδας τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο φαληρικό γήπεδο.

Δείτε το βίντεο:





Source link

Από skopelostv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *